Vores Organisation

Velkommen til Røde Kors Aalborg

Vi arbejder for mennesker i nød
- både i Danmark og i udlandet

Aalborg-afdelingen er en stor afdeling med mere end 500 frivillige. Vores varemærke har helt fra starten i 1915 og til i dag været alle vores frivilliges kæmpe indsats og store entusiasme. De frivilliges indsats har en stor andel i afdelingens vokseværk fra starten og frem til i dag, hvor vi fortsætter fremgangen og fortsat udvikler os.

Du kan støtte Røde Kors' hjælpearbejde på mange måder:

  • Ved at give et kontant bidrag eller melde dig ind i Røde Kors
  • Ved at være med til at samle ind ved vores Røde Kors-indsamling første søndag i oktober
  • Ved at gå aktivt ind i det frivillige arbejde i Aalborg. Blandt andet kan du blive besøgsven, butiksfrivillig, nørkler, samarit, førstehjælpsinstruktør, vågehjælper, mentor for tidligere indsatte, eller arbejde med integration, undervisning på skoler, informationsopgaver og administrativt arbejde

Ønsker du hjælp, eller ønsker du at blive frivillig, kan du kontakte de forskellige aktivitetsledere – Om os, og "Aktiviteter”, hvor navne, telefonnumre og mailadresser fremgår.

På bestyrelsens vegne

Hanne Dahl

Formand for Røde Kors Aalborg Afdelingen

Yderligere oplysninger

I Aalborg kommune har Røde Kors 2 afdelinger, idet der foruden Aalborg også er en afdeling i Nibe. Vi har sammen dannet en Kommunekreds og har derigennem  et udvidet samarbejde omkring Afdelingernes Internationale Arbejde (AIA). Ønsker du at vide mere om Røde Kors Nibe afdeling, se:

Røde Kors i Nibe

Nibe afdelingensside:
www.rodekors.dk/afdelinger/nibe