Førstehjælp

Førstehjælp

I kursusafdelingen tilbydes et bredt udvalg af førstehjælpskurser. De mest efterspurgte er kurser i 6 og 12 timers grundlæggende førstehjælp, samt kurser i færdselsrelateret førstehjælp ved brug til kørekort. Kursusafdelingens instruktører gennemfører blandt andet også repetitionskurser og kurser om førstehjælp til børn og for børn. Kurserne afholdes på Ny Kærvej 43 i Aalborg.

For mange virksomheder, foreninger og organisationer udarbejder vi målrettede kurser eller foredrag om førstehjælp.

Hvorfor førstehjælp?

Ulykker – store og små – sker når man mindst venter det. Dette er også selv om vi i vores dagligdag i hjemmet, på arbejdspladsen, i skolen eller i fritiden passer på os selv og vores omgivelser. Der er årligt over 650.000 mennesker i Danmark, der kommer på skadestuen. Heraf er over en fjerdedel af dem er børn under 14 år.

Når uheldet er ude er det vigtigt, at der kan ydes den korrekte hjælp til den tilskadekomne. De mindste ulykker som et lille sår på fingeren eller lidt næseblod klares ude de store problemer. Når ulykken pludselig omhandler et hjertestop eller en allergisk reaktion efter et hvepsestik kan kendskab til førstehjælp blive den afgørende faktor.

 

Kontakt os

Vil du vide mere eller ønsker du et kursus eller foredrag, så kontakt:

Birgitte W. Simonsen
Tlf: 22119919
E-mail: kursus@rodekors-aalborg.dk