Vi spiser sammen

Vi spiser sammen

Aalborg spiser sammen

Efter en ufrivillig corona pause, har Røde Kors Aalborg og FOKUS-Folkeoplysning i samarbejde genoptaget arrangementet ”Aalborg spiser sammen”. Vi starter onsdag den 8. februar 2023. Herefter inviteres til fællesspisning den 2. onsdag i hver måned resten af 2023.

Vi mødes i KaffeFair på Strandvejen 19, hvor der dækkes op ved langbordene i Eventen. Her vil der blive serveret en familievenlig velsmagende 2-retters menu med årstidens råvarer. Der serveres vand til maden. Øvrige drikkevarer kan købes i baren.

Fællesspisningen bliver ledsaget af et par fællessange og et kort aktuelt indlæg af varierende karakter.

Tilmelding via FaceBook Røde Kors Aalborg

Kontaktinformation til arrangør

FOKUS Folkeoplysning
Tlf: +45 99301000
info@fokus-folkeoplysning.dk