Kom med til Røde Kors Aalborgs generalforsamling 2021 – virtuelt

Kom med til Røde Kors Aalborgs generalforsamling 2021 – virtuelt

(Sådan plejer en generalforsamling at se ud – i år bliver det en smule anderledes)

Torsdag d. 22. april 2021 afholdes Røde Kors Aalborgs generalforsamling 2021. Det sker fra klokken 19.00 til cirka 20.50 via Microsoft Teams. Alle deltagende får desuden en gratis goodiebag.

Frist for tilmelding er tirsdag d. 20 april 2021 klokken 12.00.

 

Vigtige punkter på programmet

Selvom vi ikke kan mødes fysisk, er der mange vigtige punkter, der skal vendes, herunder:

  • Formandens beretning om afdelingens virksomhed og afdelingens planer for de kommende år
  • Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskabet for 2020
  • Valg til bestyrelsen
  • Oplæg fra Ingerfair, Danmarks største virksomhed udelukkende specialiseret i den frivillige verden
  • Og mere!

Der vil blive vist en video på cirka 1,5 minut for hver enkelt bestyrelseskandidat, som skal lave en kort præsentation af sig selv, inklusive motivationen for at blive en del af bestyrelsen. På denne måde bliver kandidaterne præsenteret på en ens og fair måde. I tilfælde af et kampvalg vil afstemningen foregå via SMS. Alle, der har været medlem af Røde Kors i mindst 21 dage, har stemmeret til generalforsamlingen.

Der er 8 opstillede til bestyrelsen; Alexandra Maja Romanowska, Anne Kathrine Gjessing, Bettina Alberg, Charlotte Langholm, Dorthe Møller Søndergaard, Lars Berg, Lena Gunnarsdóttir og Nathalie Dahl Jeppesen. Deltag i generalforsamlingen og hør, hvad der motiverer dem til at blive en del af Røde Kors Aalborg’s bestyrelse.

 

Gratis goodiebag til alle deltagende ved generalforsamlingen 2021

Bestyrelsen vil gerne give en stor tak til alle de frivillige i afdelingen for at holde ved og finde kreative løsninger for at holde gang i aktiviteten gennem det sidste år. Som en lille tak og for at styrke fællesskabsfølelsen til generalforsamlingen, hvor vi sidder hver for sig, bag hver vores skærm, vil der være en goodiebag til alle tilmeldte deltagere.

Goodiebag’en består af en bæredygtig bambusfiberkop fra Grønt Kontor. Koppen er med Røde Kors-logo og indeholder en lille pose friskmalet kaffe fra Bentax samt myslibar og chokolade fra Penny Lane.

Du kan hente din kop i vores storbutik på Ny Kærvej enten lørdag den 17. april kl. 10-12 eller søndag den 18. april kl. 13-15.

 

Tilmelding

Tilmelding til generalforsamlingen foregår via email: lohay@rodekors.dk senest tirsdag d. 20. april 2021 klokken 12.00. Link og vejledninger til Microsoft Teams tilsendes ved bekræftelse af tilmelding. Generalforsamlingen starter klokken 19.00, men der åbnes op for linket ca. 30 minutter inden, så alle deltagere kan nå at få styr på teknikken.

Fordi generalforsamlingen foregår via Microsoft Teams er der desuden planlagt et testmøde onsdag d. 21. april klokken 19-19.30, hvor der er mulighed for at afprøve Teams, hvis man ikke har kendskab til programmet.