Efter ansigtsløft: Røde Kors-butikken på Ny Kærvej er klar til genåbningen

Efter ansigtsløft: Røde Kors-butikken på Ny Kærvej er klar til genåbningen

I denne uge skulle Røde Kors-butikken på Ny Kærvej i Aalborg efter planen have slået dørene op til de nyindrettede lokaler. Af åbenlyse årsager er den store genåbning udskudt lidt endnu – men butikken er klar til at åbne, så snart det er tilladt.

Siden november/december sidste år, mens store dele af samfundet har været lukket ned, har mange af vores engagerede frivillige lagt kærlighed og knofedt i at give vores største butik i Aalborg et ansigtsløft.

Meget er nyt, og meget er som du allerede kender det. Ét af hovedmålene for den nye indretning af butikken var at lette belastningen for de frivillige, så de nu skal bære så lidt som muligt. Det har vi blandt andet gjort ved at lave en bedre struktur i varemodtagelsen.

Desuden har vi gjort bedre plads til nogle af vores mest populære vareområder, nemlig glas-, porcelæns- og linnedvarer, herunder de håndlavede varer, som Nørklerne har lavet.

Vi glæder os til at kunne byde jer alle velkommen i vores flotte, nyindrettede butik på Ny Kærvej. Men indtil da kan vi vise nogle billeder, som vores frivillige har taget i butikken: