Ønsker du et sted at holde jul med andre, eller har du en ekstra plads om bordet? Meld dig som gæst eller vært

Ønsker du et sted at holde jul med andre, eller har du en ekstra plads om bordet? Meld dig som gæst eller vært

Foto: Peter Sørensen.

Artikelfoto: Peter Sørensen.

Snart er det igen den tid på året, hvor familier og venner samles omkring julemiddagen. Ingen skal sidde alene 24. december, hvis de ikke ønsker det.

Siden 2012 har Julevenner været med til at skabe fællesskaber og knytte gode minder til julen for både gæster og værter. Med julevenner er vi sammen med til at sikre, at så få som muligt sidder ufrivilligt alene juleaften.

Mangler du et sted at holde jul med andre, eller har du hjerterum til at invitere en ekstra gæst med til julebordet? Så kan du tilmelde dig som julevært eller julegæst og være med til at sikre, at så mange som muligt bliver en del af fællesskabet på den særlige dag.

Sådan siger dem, der har været gæst eller vært med Julevenner:

"Det var en stor succes, jeg havde en fantastisk juleaften med ubeskrivelig gæstfrihed. Jeg er glad for at turde tilmelde mig og kan kun anbefale andre at prøve."
- Anonym julegæst

"Det var på ingen måde akavet for nogen parter. Alle bidrog med stor varme og gjorde aftenen til en glad og god oplevelse."
- Helle, julevært

"I 2019 fandt jeg via Julevenner en familie på tre, som inviterede mig med til deres juleaften. Det skulle vise sig at blive en juleaften, som jeg aldrig nogensinde kommer til at glemme."
- Roald, julegæst

"Vi har været juleværter én gang. Det er blevet den jul, vi altid taler om. Da jeg mødte vores gæster, vidste jeg det ville blive en fantastisk juleaften. De var simpelthen så søde."
- Mie, julevært

"Vi har pladsen og overskuddet, og derfor har vi været juleværter tre gange. Alle tre gange har været en stor succes, og vi er klar igen i går."
- Søren, julevært

Meld dig som julegæst eller julevært her:

Julevenner er et samarbejde mellem Røde Kors og Boblberg om at skabe julefællesskaber i hele landet. Læs mere her: www.boblberg.dk/julevenner