Besøg vores julebod ved den magiske lysvandring i Aalborg Zoo

Besøg vores julebod ved den magiske lysvandring i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo gentager i år successen med den magiske lysvandring, der forvandler haven til et magisk julelandskab. I år har Røde Kors Aalborg en bod, hvor vi sælger julegaver til store og små, julepynt og en masse andre gode genbrugsvarer. Du kan købe årets mandelgave eller gøre et fund til en rigtig god pris. Boden har også nørklervarer, som vores egne frivillige 'nørklere' har syet, strikket og hæklet.

Vi kan kun anbefale en hyggelig gåtur i den smukt julepyntede have. Vi står klar hver torsdag til søndag fra 16-20:30 – og fra den 10. til 23. og 25. til 29. december er det hver dag.

Vi glæder os til at se jer til forjulehygge! Men vær opmærksom på, at du skal have en forkøbt billet for at komme ind. På den måde kan Aalborg Zoo holde antallet af gæster på et ansvarligt niveau. Læs mere på Aalborg Zoos hjemmeside.